Offerte aanvraag

Bel direct: 075-2340120

Offerte aanvragen bij Brijker Stukadoors

Goed om te zien dat u een stukadoor offerte aan wil vragen! Hieronder staat een formulier dat u uitgebreid kunt invullen, en wanneer u deze zo gedetailleerd mogelijk invult zult u van ons zo snel mogelijk een offerte ontvangen die voor alle partijen zo eerlijk mogelijk is opgesteld, maar waar u ook concreet in kunt lezen waarom bepaalde zaken zullen kosten wat ze kosten. Wij willen namelijk graag zo eerlijk mogelijk communiceren waarom onze dienst kost wat het kost. Op deze manier kunnen wij namelijk waarborgen en ook verantwoorden dat wij hoge kwaliteit werk verrichten voor een eerlijke prijs.
Aangezien u een stukadoor offerte aan wilt vragen, hier nog wat informatie over onze diensten en wat ze precies inhouden:

– Stucwerk: Vrij bekend, maar simpelweg de afwerking van wanden en/of plafonds met kalk en gips.

– Pleisterwerk: Ook een bekende variant, maar het verschil tussen pleisterwerk en stucwerk is vaak wat onduidelijk. Bij ons houdt pleisterwerk in; het verrichten van kleine reparaties, of het weer glad krijgen van oud stucwerk. Dit noemt men ook wel glad pleisteren

– Spachtelputz: Voor velen een onbekende variant. Deze variant is een kunststof gebonden pleister voor muren en wanden. Het unieke hieraan is dat het materiaal voor 80% bestaat uit gebroken marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddel. Dit is een hoge kwaliteit variant!

Mocht u advies willen over welke van de bovenstaande varianten het beste bij uw situatie past, neem dan gerust contact met ons op. Ook voor andere vragen kunt u bij ons terecht! Wij helpen u graag verder en leren u en uw project graag beter kennen zodat we een zo goed mogelijke dienstverlening kunnen bieden!

Gegevens offerte