Beton Ciré Zaandam

offerte aanvragen

Beton Ciré Zaandam

Beton Ciré is een Franse vorm van stucwerk en heeft inmiddels ook zijn weg gevonden naar Zaandam. Beton ciré in Zaandam is nog niet te verkrijgen bij veel stukadoors, maar bij Brijker Stukadoors zijn we er reeds erg ervaren mee. Zoals gezegd is Beton Ciré dus een vorm van stuken die over is gewaaid vanuit Frankrijk. Letterlijk vertaald betekent Beton Ciré dan ook ‘gewreven beton’.
De unieke samenstelling en vele verschillende mogelijkheden die Beton Ciré biedt, maakt het een ideaal product voor in ieders huis. Het geeft een ruwe beton look, die toch een bepaalde warmte uitstraalt. Daarnaast kan het op iedere ondergrond worden aangebracht. Of dit nu oud tegelwerk, gips, hout, wediplaat of beton is.

Verkrijgbaar in diverse kleuren

Daarnaast is het ook het de moeite waard om te vermelden dat Beton Ciré in veel verschillende kleuren te verkrijgen is. Het betonpoeder is van origine wit of grijs, maar middels het toevoegen van pigment kunnen we de kleur wijzigen. Doordat we dit in een vroeg proces doen sluit de kleur van Beton Ciré dan ook niet. Een van de vele voordelen van Beton Ciré.
Als u overweegt om met Beton Ciré in Zaandam aan de slag te gaan, dan adviseren wij u uiteraard om contact met ons op te nemen. Ook als u simpelweg graag meer informatie wenst te ontvangen over Beton Ciré nemen wij graag de tijd om u uit te leggen hoe alles werkt en hoe wij te werk zouden gaan. Wij garanderen in ieder geval hoge kwaliteit Beton Ciré, met als aanvulling daarop onze vaste en altijd aanwezige perfecte service voor onze klanten. Twijfel dus niet om direct contact met ons op te nemen.

Mocht u al compleet overtuigd zijn dan kunt u ook online een offerte aanvragen. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons wat de kosten zullen bedragen en wanneer we aan de slag kunnen!

Beton Ciré in Zaandam laten aanbrengen?

Neem dan direct contact met op met Brijker Stukadoors!

075-2340120

Bel voor vragen of informatie!

Offerte aanvragen

Vraag uw offerte aan!